- Korraldaja: Kesk-Eesti Ettevõtlusinkubaator
- Telefon: +372 5697 4600
- E-mail: inkubaator@kesk-eesti.ee
- Sotsiaalne ühendus: Facebook Twitter
Sooviksid koduköögi maitsvad meistriteosed turule tuua?
Siis tule koolitusele „Koduköögist tootjaks“ ja saa vajalikud teadmised, kuidas muuta oma koduköök nõuetele vastavaks! Mida õpid?
Kohaliku toidu väiketöötlemise põhitõed
Kuidas käivitada väiketöötlemist (analüüs, tegevusplaan)
Olulised hügieeninõuded ja enesekontrolliplaan
Kuidas tagada joogivee kvaliteet ja läbida tervisekontroll
Toote tunnustamine (sh mahepõllumajanduse seaduse alusel)
Kohaliku toidu turustamise nõuded
Kus? Aia 2, JAEK seminariruum (II korrus)
Millal? 16.01.2025 ja 23.01.2025
Koolituse maht: 12 akadeemilist tundi (6 tundi päevas)
Osalustasu: 10 eurot (projekti „Kesk-Eesti Ettevõtlusinkubaator“ inkubantidele tasuta!)
Lisainfo ja registreerimine: https://tinyurl.com/292mptss